Dwarsfluitles Den Haag

DWARSFLUITLES in DEN HAAG / SCHEVENINGEN / STATENKWARTIER

LESPRAKTIJK van fluitiste JACQUELINE van der Zwan

Bij fluitiste Jacqueline van der Zwan kun je terecht voor privéles dwarsfluit. Hou je van klassieke muziek of van tangomuziek? Jacqueline is een enthousiaste docente met veel ervaring op beide gebieden (tevens door haar Argentijnse achtergrond!). Zij geeft les aan zowel beginners als gevorderden. En aan zowel kinderen als volwassenen!

DWARSFLUITLES DEN HAAG: KLASSIEK EN TANGO

Als je als beginner dwarsfluitles wilt gaan nemen, kun je het best eerst een (gratis) proefles nemen, zodat je kennis maakt met het instrument en de docente. Jacqueline speelt tevens piano: vanaf de eerste lessen kan zij met de leerlingen samenspelen. Voor gevorderde leerlingen die willen samenspelen, kan Jacqueline contacten leggen met piano- of harpleerlingen van haar collega's. Naast klassiek repertoire kun je bij Jacqueline desgewenst ook in de tangomuziek duiken!

TARIEVEN

Een eenmalige losse les (bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een concert) kost €50,-. Een dwarsfluitles voor een kind duurt 40 minuten en kost € 30,-. Je krijgt dan 36 lessen per jaar. Betaling gebeurt verspreid over 12 maanden, per automatische overboeking. Je kunt ook kiezen voor een uur per twee weken. Dan krijg je 20 lessen á €45,- per jaar. Betaling eveneens per 12 maanden!

WANNEER

Je kunt door het hele jaar heen starten met fluitles of een losse les nemen. De lesdag en lestijd spreek je af met Jacqueline. Bel met DWARSFLUITLES DEN HAAG 06-22544306 om een gratis proefles af te spreken!

WAAR

De fluitlessen worden gegeven in Den Haag, nabij de Scheveningse Haven en het Statenkwartier. Het adres is Westduinweg 33. De leskamer is 'corona-proof' gemaakt, én na elke leerling wordt er 20 minuten geventileerd.

INSTRUMENT

Voor beginnende fluitisten is het mogelijk om eerst een instrument te huren. Voor kinderen tot 9 jaar bestaan er zelfs speciale kinderfluiten en fluiten met een kromme kop. Er zijn inmiddels heel betaalbare dwarsfluiten te vinden, maar er zijn ook slecht functionerende fluiten in de handel. Jacqueline kan je helpen bij het uitzoeken van een fluit. Ben je een gevorderde leerling en heb je al de beschikking over een instrument? Dan kan de docente tijdens de proefles de fluit desgewenst testen. Zonodig kan ze doorverwijzen naar een kundige fluitreparateur.

Fluitles nemen van een ervaren en bevlogen fluitiste? Wil je noten leren lezen en liedjes kunnen spelen op je fluit? Wil je niet alleen klassieke muziek spelen maar ook een beetje tango? Wil je ook kunnen kleuren en vertellen via dit prachtige instrument, de dwarsfluit? Fluitiste Jacqueline van der Zwan doceert en inspireert! Bel 06-22544306 voor een gratis proefles bij DWARSFLUITLES DEN HAAG!

Gewaardeerd met 5 sterren, op basis van 376 reacties
ddzppkvgzvuz0vfjmanxzrrx